Zang

Zang wordt door de School4Stars zowel in koorverband als individueel aangeboden.

Naast koorzang onder begeleiding van een professionele koordirigent en zangdocenten of prive zangles, Is er nu ook de opleiding zang.

De leerlingen van onze Zangopleiding leren niet alleen mooi zingen, maar doen dankzij de theoretische lessen ook kennis op van wat ze zingen. Onze ervaring is dat kinderen die begrijpen wat ze doen, zich sneller en gebalanceerder ontwikkelen

School4Stars leert de kinderen hoe om te gaan met hun stem. We zien te vaak dat de stem van kinderen die jong aan musicals en andere optredens deelnemen door verkeerd gebruik (forceren, te laag of te hoog moeten zingen) beschadigd raakt. Wij staan een ontwikkelling voor waarbij het kind zich bewust wordt van zijn/haar (on)mogelijkheden.

De leerlingen zingen vaak in concerten voor ouders, concerten van de school en andere optredens.