Theater

We vertellen onze leerlingen het volgende: “Wanneer je op het podium staat, dien je ALLES te kunnen spelen! Zo gaan we je trainen”.

Hiertoe besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van het karakter, improvisatie, houding en beweging, spraak en flexibiliteit. Onze methode traint voor alle acteervormen of deze nu een tragedie, komedie of bijvoorbeeld een musical voorstelt.

Elk jaar spelen onze leerlingen in diverse optredens. Zo doen alle plus- en topklassers mee aan de grote productie van ons jaarlijks optreden in de grote
zaal van De Doelen te Rotterdam. Hiernaast treden ze ook op op diverse podia zoals: Festival of Light, Kerstoptredens, Eindejaarsoptredens en op uitnodiging bij Festivals en concoursen.

Onze theateropleiding en muziektheateropleiding geven uw kind een compleet en gebalanceerde ervaring en bagage mee, opdat theater een onderdeel wordt van zijn of haar verdere leven.

De leerlingen spelen vaak in optredens voor ouders, de school en andere lokaties.