De theateropleiding is bedoeld voor kinderen die willen leren acteren.
We vertellen onze leerlingen het volgende: “Wanneer je op het podium staat, dien je ALLES te kunnen spelen! Zo gaan we je trainen”.
Hiertoe besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van het karakter, improvisatie, houding en beweging, spraak en flexibiliteit. Onze methode traint voor alle acteervormen of deze nu een tragedie, komedie of bijvoorbeeld een musical voorstelt.
Elk jaar spelen onze leerlingen in diverse optredens. Zo doen alle plus- en topklassers mee aan de grote productie van ons jaarlijks optreden in de grote zaal van De Doelen te Rotterdam. Hiernaast treden ze ook op op diverse podia zoals: Festival of Light, Kerstoptredens, Eindejaarsoptredens en op uitnodiging bij Festivals en concoursen

Eens in de twee jaar organiseert de school een educatieve schoolreisje naar het buitenland in de meivakantie (optioneel), Ook ouders mogen dan mee op reis. In mei 2015 staat een schoolreisje naar Londen gepland.

De theateropleiding neemt 4 uur per week in beslag en is beschikbaar voor kinderen vanaf 6 jaar.
De opleiding is als volgt samengesteld:
2 uur per week theaterles
1 uur per week moderne dans