Muziektheater

De opleiding Muziektheater is bedoeld voor kinderen die een multifunctionele "podiumkunst" opleiding wensen. Naast acteerlessen wordt ook veel aandacht gegeven aan dans- (zowel klassiek als modern) en zangtechniek. Ook een combinatie met pianoles is mogelijk.
Voor deze opleiding dient u rekening te houden met regelmatige optredens, zo treden we bijvoorbeeld elk jaar op in de grote zaal van De Doelen.
Eens in de twee jaar organiseert de school een educatief schoolreisje naar het buitenland in de meivakantie (optioneel), Ook ouders mogen dan mee op reis. In mei 2015 staat een schoolreisje naar Londen gepland.

De opleiding muziektheater neemt 4 uur per week in beslag en is beschikbaar voor kinderen vanaf 6 jaar.
De opleiding is als volgt samengesteld:
1 uur per week theaterles
1 uur per week ballet
1 uur per week moderne dans
1 uur per week zangles

Het rooster vindt u bij onze Leslokaties (menu links onderaan)