School4Stars

School4Stars is in September 2004 opgericht om de artistieke talenten van kinderen te ontwikkelen. De initiatiefnemers wilden een kunstzinnige opleiding voor (hun) jonge kinderen die er toe deed. Een ambachtelijke opleiding waar kinderen met plezier naar toe gaan om hun talenten te ontwikkelen.
In het reguliere aanbod vonden zij veel activiteiten voornamelijk gericht op enthousiasmering en plezier, maar met weinig kwaliteit en diepgang. Met de oprichting van de School4Stars wilden zij laten zien dat een kwalitatief sterke opleiding en plezier hand in hand kunnen gaan.
De kinderen van de initiatiefnemers en de School4Stars zijn inmiddels groot gegroeid. Maar de principes zijn intact gebleven.

Tegenwoordig verzorgen we niet alleen creative opleidingen van kwaliteit, maar gebruiken we ook onze lange ervaring met tweetaligheid om jonge kinderen op een natuurlijke manier meertalig te ontwikkelen (Engels en Russisch).

Wees vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Komt u liever langs voor een persoonlijke kennismaking maakt u dan een afspraak en wij zorgen voor de koffie.

U kunt mij bereiken op tel: 06-48156402

Met hartelijke groet,